Grupul Villar propune un stil de viata exclusivist langa Parcul Herastrau – Luxury Magazine | Vida Herastrau | Apartamente noi Herastrau
Scroll to top
  • +4 0785 900 400
  • STRADA CARAMFIL, NR. 85C
  • PROGRAM SHOWROOM: 10.00 AM - 06.00 PM

Grupul Villar propune un stil de viata exclusivist langa Parcul Herastrau – Luxury Magazine

SITUAT ÎNTR-O ZONĂ PREMIUM A CAPITALEI, VIDA HERĂSTRĂU, CEL MAI RECENT PROIECT IMOBILIAR AL GRUPULUI VILLAR, REALIZAT CU O INVESTIȚIE DE PESTE 12 MILIOANE DE EURO, PROPUNE UN STIL DE VIAȚĂ EXCLUSIVIST ÎN PROXIMITATEA PARCULUI HERĂSTRĂU (ÎN PREZENT, PARCUL REGELE MIHAI I).

Compania Villar, fondată în 1975 în Israel, activează în prezent în construcţia de proprietăţi comerciale şi rezidenţiale, închirierea de proprietăţi şi echipamente de construcţii şi furnizarea de servicii de arhivare de documente.Villar deţine şi închiriază aproximativ 500.000 de metri pătrați de proprietăţi în Israel, Germania şi deţine firme pentru dezvoltare în România. În țara noastră, Grupul Villar este prezent de peste 15 ani, realizând diferite proiecte imobiliare, clădiri de birouri și spații comerciale (clădirea de birouri Vitan, clădirea de birouri Dorobanți, City Mall, clădirea Archivit).Villar International este și acționar în cadrul companiei Globalworth, cu un procent de 3,53%. Pe lângă investiţiile imobiliare, Grupul Villar este prezent în România și prin Archivit, firmă care oferă servicii de arhivare și stocare a documentelor.

Proiectul Vida va fi finalizat la sfârșitul anului 2019 și va oferi apartamente de două, trei și patru camere, având suprafețe generoase, cu terase, balcoane sau grădini. Suprafețele locuințelor sunt cuprinse între 51 și 160 de metri pătrați utili. Dezvoltatorul a luat în calcul orice preferință a clientului, așadar oferă apartamente cu bucătărie închisă sau deschisă, cu dressing-uri, cu balcoane mari sau medii, apartamente cu grădină sau penthouse-uri, locuri  de parcare în subteran, sistem de degivrare în spațiile comune etc.

Complexul este tip boutique, neavând spații comerciale la parter, ceea ce oferă liniște și siguranță, iar în total va avea patru lifturi cu capacitatea de opt persoane fiecare. Raportul preț-calitate este unul corect, în prețul apartamentului fiind inclus și loc de parcare în subteran, potrivit reprezentanților companiei. Cu toate acestea, ei sunt de părere că în proiectul Vida Herăstrău nu este vorba doar de finisaje și suprafață, ci de un stil de viață: „Cele mai bune servicii, liniște și o atmosferă cu totul specială. Aceste componente sunt vitale pentru o viață liniștită, în confort și în siguranță”. De asemenea, dezvoltatorul susține că flexibilitatea este un alt atu al proiectului, având în vedere că Grupul cu o putere financiară importantă are posibilitatea de a oferi modalități de plată flexibile, în așa fel încât clienții să nu-și blocheze banii pe perioada construcției. De aceea, la încheierea contractelor pentru vânzarea imobilelor din proiectul finanțat în totalitate de Grupul Villar, se solicită un avans de 20%, iar diferența se achită la final.

Punând un accent deosebit pe finisajele premium, dezvoltatorul proiectului a apelat la furnizori recunoscuți pentru calitatea produselor lor. Astfel, apartamantele au fost dorate cu încălzire în pardoseală, a fost folosită gresie și faianță importată din Italia, uși de interior pline, magnetice Edilgreen, sanitare Grohe și Kludi, sistem de climatizare Daikin multi-split, finisaje și produse Schüco, Lalegno, Rehau, Lea Ceramiche etc. Zona de lobby și toate spațiile comune vor fi amenajate cu marmură, special comandată din Italia.

De asemenea, pentru realizarea proiectuluiVida Herăstrău, dezvoltatorul a apelat la specialiștii biroului de arhitectură NBC Arhitect. Proiectele NBC Arhitect au fost nominalizate la majoritatea secțiunilor anualelor și bienalelor de arhitectură: arhitectura clădirilor, refuncționalizări, reabilitări, restaurări, design interior, design de obiect și urbanism.Totodată, NBC Arhitect – avându-l ca arhitect principal pe Bogdan Neagu Constantin – a fost selectat în primii 50 de Arhitecți din România de către Banca de Informații în Construcții, Arhitectură și Urbanism, Business Week Magazine și Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”.

Sursa: Luxury Magazine

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0785 900 400 Contact Reprezentant vânzări
WhatsApp Scrie-ne pe Whatsapp!
';