Villar investeste 11 mil. euro intr-un proiect rezidential langa Parcul Herastrau din Capitala – WALL STREET | Vida Herastrau | Apartamente noi Herastrau
Scroll to top
  • +4 0785 900 400
  • STRADA CARAMFIL, NR. 85C
  • PROGRAM SHOWROOM: 10.00 AM - 06.00 PM

Villar investeste 11 mil. euro intr-un proiect rezidential langa Parcul Herastrau din Capitala – WALL STREET

Grupul Villar, dezvoltatorul care a construit anterior Vitan Business Center si Dorobanti Office Building, investeste acum suma de 11 milioane de euro intr-un proiect rezidential situat langa Parcul Herastrau din Capitala.

Vida Herastrau este localizat intr-o zona premium a Bucurestiului, langa Parcul Herastrau, in spatele spitalului Ponderas / Regina Maria. Proiectul, un imobil de joasa inaltime, cu cinci etaje, are un mix variat de unitati cu doua, trei si patru camere, precum si apartamente cu gradina.

Dezvoltatorul a inceput campania de pre-sales in aceasta primavara si a semnat rezervari pentru 10% din stocul disponibil. Constructia a inceput in urma cu an an, proiectul urmand sa fie livrat in toamna anului 2019. Project manager al proiectului Vida Herastrau este Avi Sigalat, inginer constructor, care a gestionat si contructia AFI Cotroceni.

Grupl Villar este o societate publica ale carei actiuni sunt tranzactionate la Bursa din Tel Aviv, incepand cu anul 1993. Compania isi desfasoara activitatea in Bucuresti inca din 2002 in diferite proiecte imobiliare.

 

Sursa: https://www.wall-street.ro/articol/Real-Estate/232704/villar-investeste-11-mil-euro-intr-un-proiect-rezidential-langa-herastrau.html

Related posts

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0785 900 400 Contact Reprezentant vânzări
WhatsApp Scrie-ne pe Whatsapp!
';