Despre | Vida Herastrau | Apartamente noi Herastrau
Scroll to top
  • +4 0785 900 400
  • STRADA CARAMFIL, NR. 85C
  • PROGRAM SHOWROOM: 10.00 AM - 06.00 PM

Situat in zona cu cea mai mare dezvoltare din ultimii ani,in proximitatea parcului Herastrau, ansamblul rezidential Vida este construit cu materiale premium si este pozitionat in nordul Bucurestiului.

Proiectul este FINALIZAT din anul 2020 si are 86 de apartamente amplasate pe 5 nivele, cu 2 lobby-uri amenajate cu materiale de lux.

Vida Herastrau iti permite acces facil catre multiple puncte de interes: zone de birouri, centre comerciale, cluburi, restaurante, terenuri de tenis si sali de fitness.

De asemenea, accesul catre restul orasului se poate face cu usurinta, atat cu masina cat si cu mijloace de transport in comun, statia de metrou Aurel Vlaicu fiind la doar cateva minute de mers pe jos.

Grupul Villar este o societate publică ale cărei acțiuni sunt tranzacționate la Bursa din Tel Aviv, Israel începând cu anul 1993 și care și-a dovedit puterea financiară și reputația de-a lungul existenței sale.

Grupul Villar are o reputație în domeniul imobiliar încă din 1975, dovedind experiență în sectoarele rezidențial, comercial și industrial, atât ca antreprenor, cât și în calitate de contractant general.

Grupul Villar a construit sute de mii de metri pătrați, inclusiv mii de unități locative.

Grupul Villar își desfășoară activitatea în mod continuu în București încă din 2002 în diferite proiecte imobiliare.

NBC-ARHITECT este un birou de arhitectura condus de Bogdan Neagu Constantin cu o experienta de 17 ani in proiecte complexe de arhitectura, design, urbanism, restaurari si amenajari interioare. NBC-ARHITECT a fost selectat in top 50 de birouri de arhitectura din Romania, find prezent in aproape toate categoriile din cadrul competitiei anuale si bienale de arhitectura, castigand in premiu la Bienala Nationala de Arhitectura.

Galerie

0785 900 400 Contact Reprezentant vânzări
WhatsApp Scrie-ne pe Whatsapp!
';